Minns ni i
våras? När jag åkte hem till mormor och morfar för att gräva upp jordärtskockor? De har vuxit till sig över sommaren och för några veckor sedan skördade jag ena lådan och kokade soppa. En lyxig, gräddigt god soppa. Nästan lite för bra för att ätas som lunch, mer festmat. Kanske förrätt vid en fin middag? Den är så mäktig så en deciliter per person räcker isåfall. Receptet hittade jag bland ICAs recept
här. Den andra lådan är fortfarande full av knölar och det mest fantastiska är att så länge tjälen håller sig borta kan jag skörda hela vintern.
Åh det är bland det godaste som finns!
SvaraRaderaJust den här var en riktig höjdare, så len och krämig och parmachipsen var perfekta till. Tyckte Smilla med. ;)
SvaraRaderaVinnaren i tävlingen om ett julbord med övernattning är korad! Vann du? Kika in i bloggen och kolla!
SvaraRaderaJapp, jag vann! :D
SvaraRadera